Inbouw thermostaatset met baduitloop en Staafhanddouche Brauer Copper Edition 5-GK-022 Koper

995,00

Excl. BTW: €995,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Inbouwthermostaatset-baduitloop-Staafhanddouche-Copper 5-GK-022
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Brauer Inbouwthermostaatset met baduitloop en StaafhanddoucheCopper Edition 5-GK-022

Inbouwthermostaatset met 2 stopkranen, baduitloop, wandaansluitbocht, staafhanddouche en eengladde slang van 150 cm lang.

Met de Brauer Inbouwkraan kunt u meerdere stopkranen tegelijk koppelen. Hierdoor is het gebruik van meerdere functies tegelijk mogelijk. Doordat de kranen tegelijk gebruikt kunnen worden is de werking afhankelijk van de waterdruk die uw ketel geeft. Dit kunt u navragen bij uw installateur. Bij afzonderlijk gebruik van de stopkranen zal een normale CW4 ketel voldoende waterdruk afgeven. De waterAansluiting op de thermostaat is¾ en naar de stopkranen ½. De kraan wordt gemonteerd geleverd en daarbij krijgt u een uitgebreide montagehandleiding voor een snelle en makkelijke installatie.

De kraan heeft een kinderbeveiliging op 38graden.

PVD-techniek
Door de PVD-techniek zijn kwaliteitsproblemen voor geKleurde kranen verledentijd. PVD staat voor ‘Physical Vapor Deposition’. Dit ingenieuze proces creëert middels verdamping een dunne en zeer sterke toplaag aan op uw kraan. De toplaag cq. coating is ‘onzichtbaar’, flinterdun, enorm sterk en zorgt ervoor dat kranen met Kleurvariaties voor commercieel gebruik ingezet kunnen worden. De kranen hebben een mooie glans, zijn beter bestand tegen agressieve reinigingsproducten en hebben geen kans van roestVorming.

Onderhoud Koper
Het is erg belangrijk om uw kraan na gebruik direct droog te maken met een zachte doek. Dit voorkomt onnodig kalkaanslag.
Maak wekelijks uw kraan schoon met een zachte zeep. Belangrijk om te weten: Gebruik géén chloor, reinigingsmiddelen en producten op basis van alcohol of verdunner.
Daarnaast dient u voorzichtig te zijn met producten zoals haarKleurmiddelen of sluierverwijderaar.
Heeft u last van extreem hard water en is er kalkaanslag ontstaan, dan kunt u het beste natuurazijn gebruiken om de kalkaanslag te verwijderen. Maak een zachte doek nat met natuurazijn en wrijf dit over de aanslag. Bij extreem hard water adviseren wij een waterontharder.

Specificaties
* Inbouw Thermostaat
* Stopkraan 2x
* Baduitloop
* Wandaansluitbocht
* Staafhanddouche
* Gladde slang 1500mm
* Inclusief Inbouwbox
* Voorgemonteerd
* Kinderbeveiliging


Extra informatie:
Artikelcode 5-GK-022
Inbouw Diepte 6,7 cm
Merk Brauer
Kleur Koper
Uitvoering Inbouw
Materiaal Messing
Garantie 5 jaar

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder