Inbouw thermostaatset met baduitloop en 3 standen klik-handdouche Brauer Black Edition 5-S-023 Zwart

869,00

Excl. BTW: €869,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Inbouwthermostaat-baduitloop-klik-handdouche-Black 5-S-022
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Brauer Inbouwthermostaatset met baduitloop en 3 standen klik-handdouche Black Edition 5-S-023

Inbouwthermostaatset met 2 stopkranen, baduitloop, wandaansluitbocht, staafhanddouche en eengladde slang van 150 cm lang.

Met de Brauer Inbouwkraan kunt u meerdere stopkranen tegelijk koppelen. Hierdoor is het gebruik van meerdere functies tegelijk mogelijk. Doordat de kranen tegelijk gebruikt kunnen worden is de werking afhankelijk van de waterdruk die uw ketel geeft. Dit kunt u navragen bij uw installateur. Bij afzonderlijk gebruik van de stopkranen zal een normale CW4 ketel voldoende waterdruk afgeven. De waterAansluiting op de thermostaat is¾ en naar de stopkranen ½. De kraan wordt gemonteerd geleverd en daarbij krijgt u een uitgebreide montagehandleiding voor een snelle en makkelijke installatie.

De kraan heeft een kinderbeveiliging op 38graden.

Kwaliteit zwart
Het spuiten van een kraan geeft niet altijd de gewenste kwaliteit. Onze kranen ondergaan daarom het zogenaamde elektroforese proces. Bij dit proces wordt de mat zwarte Kleur elektrisch geladen tijden het aanbrengen, dit zorgt ervoor dat de laag zeer goed hecht aan het metaal. Dit is de reden dat onze kranen gladder, vlakker en sterker zijn dan de geKleurde laag van bijvoorbeeld de gespoten of poedergelakte kranen. Deze kranen zijn ook veel gevoeliger voor beschadiging dan de Brauer kranen.
Alle Brauer Black kranen hebben de zogenaamde anti-vinger-afdruk eigenschappen. Dit houdt in dat de kranen minder ontvankelijk zijn voor vet en daarom geen vettige plekken of vingerafdrukken krijgen na aanraking.

Onderhoud zwart
Het is erg belangrijk om uw kraan na gebruik direct droog te maken met een zachte doek. Dit voorkomt onnodig kalkaanslag.
Maak wekelijks uw kraan schoon met een zachte zeep. Belangrijk om te weten: Gebruik géén chloor, reinigingsmiddelen en producten op basis van alcohol of verdunner.
Daarnaast dient u voorzichtig te zijn met producten zoals haarKleurmiddelen of sluierverwijderaar.
Wilt u uw kraan in een beschermlaag zetten (om bijvoorbeeld kalkVorming te voorkomen), dan zal dit wel invloed hebben op te matte Kleur van uw kraan. Het matte zal verminderen en de kraan zal meer gaan glimmen. In principe is het niet schadelijk en dus wel mogelijk zonder uw kraan te beschadigen.
Let op: Gebruik absoluut geen autocommandantpoets – of vergelijkbare producten.

Gebruikt u een waterontharder? Stel dan uw waterontharder niet lager in dan 4 dH

Specificaties
* Inbouw Thermostaat
* Stopkraan 2x
* Baduitloop
* Wandaansluitbocht
* 3 standen klik-handdouche
* Gladde slang 1500mm
* Inclusief Inbouwbox
* Voorgemonteerd
* Kinderbeveiliging


Extra informatie:
Artikelcode 5-S-023
Inbouw Diepte 6,7 cm
Merk Brauer
Kleur Zwart
Uitvoering Inbouw
Materiaal Messing
Garantie 5 jaar

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder