Over ons

Maak kennis met de twee zussen Mandy en Melissa. Wij gaan samen een nieuw avontuur aan en willen graag meerwaarde bieden in de online badkamermarkt door gebruiksvriendelijkheid, service en concurrerende prijzen.

In onze webshop kunt u een ruime keuze maken uit verschillende baden en Kranen. Denk hierbij aan inbouwbaden, vrijstaande baden, half vrijstaande baden, wastafelkranen, thermostaten, staande badkranen en douchesets. De kranen zijn onderverdeeld in verschillende series. Chrome, Black, Copper en Brushed Edition. Dit assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief zeer hoogwaardige producten.

Wij zijn de online aanbieders van Briljant Sanitair uit Maurik. Door het grote succes wat Briljant Sanitair heeft met ruim 3000m2 showroom, willen we ook de mensen die online bij ons zouden willen bestellen het niet onthouden. Dat is de reden dat wij nu ook online een webshop zijn begonnen, zodat de mensen die niet naar Maurik zouden willen komen maar wel gebruik willen maken van ons ruime assortiment, goede prijsstellingen en keurige service ook via de webshop kunnen kopen. Door deze manier kunt u zowel online als in onze showroom uw producten kopen.

Wij maken voor onze bezorging gebruik van een zeer ervaren en professioneel bedrijf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het afleveren van badkamerproducten en weet hierdoor zorgvuldig om te gaan met o.a. breekbare goederen zoals sanitair.

Waarom kiest u voor Baden Specialist:

Gebruiksvriendelijkheid
3000m2 showroom
Snelle levering
Gratis verzending
Ruim assortiment
7 dagen bedenktijd
Goede kwaliteit