Staande Badkraan Black Edition 3 standen klik-handdouche 5-S-042-2 zwart

1.150,00

Excl. BTW: €1.150,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Staande Badkraan Black Edition klik-handdouche 5-S-042-2
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Vrijstaande badkraan Black Edition met 3 standen klik-handdouche

Kwaliteit zwart
Het spuiten van een kraan geeft niet altijd de gewenste kwaliteit. Onze kranen ondergaan daarom het zogenaamde elektroforese proces. Bij dit proces wordt de mat zwarte Kleur elektrisch geladen tijden het aanbrengen, dit zorgt ervoor dat de laag zeer goed hecht aan het metaal. Dit is de reden dat onze kranen gladder, vlakker en sterker zijn dan de geKleurde laag van bijvoorbeeld de gespoten of poedergelakte kranen. Deze kranen zijn ook veel gevoeliger voor beschadiging dan de Brauer kranen.
Alle Brauer Black kranen hebben de zogenaamde anti-vinger-afdruk eigenschappen. Dit houdt in dat de kranen minder ontvankelijk zijn voor vet en daarom geen vettige plekken of vingerafdrukken krijgen na aanraking.

Onderhoud zwart
Het is erg belangrijk om uw kraan na gebruik direct droog te maken met een zachte doek. Dit voorkomt onnodig kalkaanslag.
Maak wekelijks uw kraan schoon met een zachte zeep. Belangrijk om te weten: Gebruik géén chloor, reinigingsmiddelen en producten op basis van alcohol of verdunner.
Daarnaast dient u voorzichtig te zijn met producten zoals haarKleurmiddelen of sluierverwijderaar.
Wilt u uw kraan in een beschermlaag zetten (om bijvoorbeeld kalkVorming te voorkomen), dan zal dit wel invloed hebben op te matte Kleur van uw kraan. Het matte zal verminderen en de kraan zal meer gaan glimmen. In principe is het niet schadelijk en dus wel mogelijk zonder uw kraan te beschadigen.
Let op: Gebruik absoluut geen autocommandantpoets – of vergelijkbare producten.

Gebruikt u een waterontharder? Stel dan uw waterontharder niet lager in dan 4 dH

PVD-techniek
Door de PVD-techniek zijn kwaliteitsproblemen voor geKleurde kranen verledentijd. PVD staat voor ‘Physical Vapor Deposition’. Dit ingenieuze proces creëert middels verdamping een dunne en zeer sterke toplaag aan op uw kraan. De toplaag cq. coating is ‘onzichtbaar’, flinterdun, enorm sterk en zorgt ervoor dat kranen met Kleurvariaties voor commercieel gebruik ingezet kunnen worden. De kranen hebben een mooie glans, zijn beter bestand tegen agressieve reinigingsproducten en hebben geen kans van roestVorming.Specificaties
* Vrijstaand model
* klik-handdouche
* 3 standen
* In Hoogte verstelbaar tijdens montage
* Laagste prijsGarantie!

Extra informatie:
Artikelcode5-S-042-2
Hoogte1005 - 1045 cm verstelbaar
MerkBrauer
KleurMat Zwart
UitvoeringStaande badkraan
MateriaalMessing
Garantie5 jaar

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder