Wastafelkraan Inbouw Brauer Black Edition 5-S-004-B1-65 zwart

259,00

Excl. BTW: €259,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Wastafelkraan Inbouw Brauer Black Edition 5-S-004-B1-65 zwart
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Wastafelkraan Brauer Zwart Edition 5-S-004-B1-65


Coldstart/Energie Saving- Systeem
Het ingebouwde mechanisme beschermt u tegen het onnodige gebruik van warm water en uw boiler. Hoe werkt het? Wanneer u een Coldstart kraan opent in neutrale positie, of zelfs in een licht afwijkende positie, krijgt u volledig koud water. Dit wordt ook wel het beschermingsmechanisme genoemd. Het beschermingsmechanisme zorgt er voor dat u bewust moet kiezen voor gemengd, warm of koud water

De kranen zijn vernoemd naar het ‘Cold-stard-mechanisme’. Dit is een beveiligingsmechanisme in de kraan die er voor zorgt dat u niet onnodig warm water gebruikt. Zelfs wanneer u de kraan opent in neutrale positie geeft een doorsnee kraan gemengd water. Dit Merkt uzelf waarschijnlijk niet, omdat de hoeveelheid warm water in het gemengde water zo gering is dat het water alsnog koud aanvoelt. Echter wordt uw boiler wel geactiveerd. Kranen zonder coldstart-systeem activeren uw boiler zelfs in neutrale positie zonder dat u daar iets van Merkt. Door uw boiler niet onnodig te gebruiken, bespaard u geld én ontziet u het milieu door minder ongevraagde energie te verbruiken. ‘ Dit is dus een perfecte oplossing voor energiebesparing’.

Kwaliteit zwart
Het spuiten van een kraan geeft niet altijd de gewenste kwaliteit. Onze kranen ondergaan daarom het zogenaamde elektroforese proces. Bij dit proces wordt de mat zwarte Kleur elektrisch geladen tijden het aanbrengen, dit zorgt ervoor dat de laag zeer goed hecht aan het metaal. Dit is de reden dat onze kranen gladder, vlakker en sterker zijn dan de geKleurde laag van bijvoorbeeld de gespoten of poedergelakte kranen. Deze kranen zijn ook veel gevoeliger voor beschadiging dan de Brauer kranen.
Alle Brauer Black kranen hebben de zogenaamde anti-vinger-afdruk eigenschappen. Dit houdt in dat de kranen minder ontvankelijk zijn voor vet en daarom geen vettige plekken of vingerafdrukken krijgen na aanraking.

Onderhoud zwart
Het is erg belangrijk om uw kraan na gebruik direct droog te maken met een zachte doek. Dit voorkomt onnodig kalkaanslag.
Maak wekelijks uw kraan schoon met een zachte zeep. Belangrijk om te weten: Gebruik géén chloor, reinigingsmiddelen en producten op basis van alcohol of verdunner.
Daarnaast dient u voorzichtig te zijn met producten zoals haarKleurmiddelen of sluierverwijderaar.
Wilt u uw kraan in een beschermlaag zetten (om bijvoorbeeld kalkVorming te voorkomen), dan zal dit wel invloed hebben op te matte Kleur van uw kraan. Het matte zal verminderen en de kraan zal meer gaan glimmen. In principe is het niet schadelijk en dus wel mogelijk zonder uw kraan te beschadigen.
Let op: Gebruik absoluut geen autocommandantpoets – of vergelijkbare producten.

Gebruikt u een waterontharder? Stel dan uw waterontharder niet lager in dan 4 dH

Specificaties
* Cold Start
* Inbouw


Extra informatie: Diameter rozet
Artikelcode5-S-004-B1-65
6.8 cm
MerkBrauer
KleurZwart
UitvoeringInbouw
Inbouw Diepte5.6 cm
MateriaalMessing
Garantie5 jaar

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder